DIANALUND

Filadelfia har ansat ny administrerende direktør

Lisbeth Nielsen bliver ny administrerende direktør på Filadelfia. Hun kommer fra en stilling som direktør i Sundhedsdatastyrelsen. Lisbeth Nielsen tager fat på sin nye hverdag på Filadelfia som administrerende direktør den 15. juni 2024. Det landsdækkende Epilepsihospital Filadelfia med sociale bo- og dagtilbud, skole og rådgivning samt center for genoptræning for erhvervet hjerneskade har godt 700 medarbejdere.

Jeg glæder mig til at stå i spidsen for Filadelfia. Det er en unik organisation, som med sit helhedssyn kan noget helt særligt inden for epilepsi og erhvervet hjerneskade. Der er en stor bredde i ydelserne og ikke mindst dedikerede medarbejdere, som er optaget af at gøre det bedste for patienter og borgere, siger Lisbeth Nielsen, som er uddannet cand.scient.adm. i 1998 fra Roskilde Universitet.

Lisbeth Nielsen har været kontorchef i Danske Regioner og siden afdelingschef på Nordsjællands Hospital. Nu glæder hun sig til at komme tilbage til hospitalsverdenen.

Min ambition for Filadelfia er, at det skal være det sted, patienterne helst vil være tilknyttet. Filadelfia skal placere sig solidt i den fremtidige organisering af sundhedsvæsenet, med et fremragende tilbud til patienter og samarbejdspartnere. Medarbejderne skal opleve, at være del af er en rar og attraktiv arbejdsplads, hvor man gør en forskel og samtidig udvikler sig fagligt, siger Lisbeth Nielsen.

Ny administrende direktør for Filadelfia Lisbeth Nielsen

Lisbeth Nielsen var med til at etablere Sundhedsdatastyrelsen, som er en del af Indenrigs- og Sundhedsministeriet. Nu bliver hun administrerende direktør for en organisation med en historie på 127 år.

Vi er meget glade for, at Lisbeth Nielsen skal stå i spidsen for Filadelfia. Hun har bredt indblik i sundhedsvæsenet og stor erfaring med ledelse. Hun har god forståelse for de værdier, der er grundlaget for Filadelfia, så vi glæder os meget til samarbejdet, siger Leif Vestergaard Pedersen, bestyrelsesformand.

Lisbeth Nielsen afløser Jens-Otto Skovgaard Jeppesen, som har været administrerende direktør for Filadelfia i 12 år, men nu går på pension.

Tekst og billeder: Lene Løvschall

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed