DIANALUND

Fastelavnsfest på Filadelfia

Der har været fastelavnsfest i mandags i den store lade ved Værkstedsvej på Filadelfia. 

80 glade og udklædte brugere af Rehabilitering og Udviklingscentret deltog i festlighederne, hvor der blev slået katten af tønden. Alle de 18-80 årige gav den gas og tønden bank. 

Som noget helt særligt i år var der flotte præmier fra Dianalunds erhvervsliv. Det var første gang, at Rehabilitering- og Udviklingscentrets fastelavnsfest bliver sponsoreret. En af brugerne foreslog det på et brugermøde og fik mulighed for at prøve det af. 

16 butikker støttede op om arrangementet med præmier lige fra pizzaer til højttalere og havefrøer. 

– Det har været en stor succes. Vi fik holdt et brag af en fastelavnsfest med præmier til både kattekongen og kattedronningen. Vi er meget glade for støtten, og vi ser gerne et langt større samarbejde med byens erhvervsliv. Ikke mindst i forbindelse med vores tilbud om ’Særligt tilrettelagt Ungdomsuddannelse’, STU, hvor vi eventuelt kan samarbejde om praktikpladser, siger Lene Nielsen, souschef på Rehabilitering og Udviklingscentret, Filadelfia.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed