DIANALUND
E-DUR ønsker godt nytår med en video-hilsen

E-DUR ønsker godt nytår med en lille video-hilsen

E-DUR fejrer nytåret med en video-hilsen hvor vi kan fortælle at E-DUR har i haft godt gang i medlemsfremgangen. Der er samtidig blevet sammensat fire gode arrangementer i løbet af året.

I marts måned fik alle medlemmer mulighed for at opleve den tidligere Hørkram-ejer Alex Buchardt Pedersen fortælle om sit liv fra købmand til storgrosist. Arrangementet blev holdt i den lokale Cafe K.

I foråret blev alle i Dianalund inviteret til værtsmøde. Sorø kommunes Borgmester Gert Jørgensen, fortalte om vigtigheden af et stærkt lokalt netværk. Sparekassen Sjællands administrende direktør Lars Petterson fik mulighed for at fortælle sparekassens historie, og om at være et stærkt lokalt alternativ.

Vision i Missionshuset

Efter sommerferien, ville e-durs bestyrelse gerne have så mange medlemmer som muligt, til at komme med input til, hvad e-dur skulle lave og være fremadrettet. Derfor blev “Visionen i Missionen” arrangeret. Her holdt Jesper Øhlenslæger oplæg om det at finde en vision ,og hvilke metoder der gør det muligt. Han medvirkede også til at lede de fremmødte igennem en udvælgelsesproces. Her skulle der findes frem til de vigtigste emner e-dur skal beskæftige sig med fremadrettet. Herefter kom Per Hovmand og orienterede om omfartsvejen omkring Tersløse.

Året blev sluttet af med maner med en god og hyggelig julefrokost i kælderen under Borgerhuset.

E-DUR ønsker alle godt nytår og på gensyn i 2017

 

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed