DIANALUND

E-DUR inviterer til VM på Storskærm

Invitation til hele Dianalund

Dianalund erhvervsnetværk E-DUR, inviterer på vegne af deres medlemmer hele Dianalund, til Danmarks første VM-fodboldkamp på storskærm, ved Aldi torvet i Dianalund Centret! Læs også om arrangementet her.

3×5 meter storskærm

Styregruppen bag E-DUR, har lejet en 3×5 meter storskærm og håber – udover egne medlemmer – at se en masse borgere til kampfløjt den 16. juni klokken 18.00. Der er præmie til bedst udklædte roligan både for voksne og børn.

“Dianalund er jo inde i en god stime, med masser af forskellige arrangementer man kan gå til hele sommeren, og vi synes vi ville bidrage med endnu et”, -udtaler gruppen

Synlige sponsorater

Gruppen er iøvrigt svært begejstrede over hvor velvilligt de lokale erhvervsaktive, de seneste år har været synlige med sponsorater til DUR’s forskellige undergrupper!

“Vi er måske ikke den mest synlige gruppe i DUR-fællesskabet, men vi bidrager til byen bl.a. gennem netværket, hvor vi har 2 repræsentanter i DUR’s bestyrelse, og ellers er sådan lidt the silent partner. Nu vil vi så gerne promovere vore medlemmer lidt, så byen også får øjnene op for, hvor mange forskellige virksomheder vi har i byen – både store og små!”

På kampdagen står E-DUR klar ved Aldi torvet med reklamemateriale for deres medlemmer, og de opfordrer samtidigt lokale erhvervsdrivende til at melde sig ind i netværket!

“Vi er ret gode til at komme hinanden ved, både fagligt og personligt samt i festligt lag. Vi bruger en del tid på at understøtte aktiviteter og muligheder i Dianalund, til glæde og gavn for os selv og vores ansatte. En by med muligheder, fællesskab og lokal handel er en by der overlever! Vi håber det her er endnu et arrangement som borgerne vil sætte i kalenderen” slutter gruppen af.

De kipper næsten med klaphatten på vejen ud! De ser faktisk ud til hygge sig gevaldigt, “de der” E-DUR. Kampstart er klokken 18.00 på Aldi torvet. Kom i god tid, og medbring evt. et tæppe, en stol og de fornødenheder du kunne få brug for til Danmarks første puljekamp.

 

Billede fra: Wikipedia

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed