DIANALUND

DUR ønsker alle et godt nytår

DUR ønsker alle et godt og lykkebringende nytår, forhåbentlig slipper vi af med corona-restriktionerne i det nye år.

En udfordret flagalle

Som I alle ved blev vi udfordret med vor flagalle, både med hensyn til trailer og med hensyn til det faktum at folk stod på traileren under kørslen.  Vi har nu med en fantastisk opbakning til vor indsamling indkøbt nye trailere, der efter lidt ombygning, er klar i løbet af januar måned. Den væsentligste forskel er, at vi har delt flagruten op i 3 sektioner, hvilket vil sige at en forening/gruppe kan vælge at stå for alle 3 ruter, eller det kan være 3 forskellige grupper. Hver rute er max. 2,5 km så det er en overkommelig strækning. Trailerne er en størrelse så de fleste biler lovligt må køre med dem. Vi håber meget, at opbakningen vi oplevede ved indsamlingen, også kan række når vi beder om hjælp til opsætning/nedtagning af flagene. Til hver rute skal der være en bil med chauffør + 2 mand til håndtering af flagstængerne. Flagene er fastmonterede på stængerne. Så snart trailerne er færdige vil vi præsentere dem ved Dianalund Centret.

MÆ RK Dianalund vender stærkt tilbage

Selv om vi ikke kunne holde Mærk Dianalund grundlovsfest på grund af coronaen, lykkedes det at holde 3 dage i august, desværre var vejret ikke med os, men vore politikere syntes det var et godt arrangement, og vi kan love at Mærk Dianalund kommer stærkt tilbage i 2022.

Børne Sankt hans

Sankt Hans i Byparken som spejderne har overtaget efter B&U Kultur, måtte desværre aflyses grundet corona.  Arrangementet kan forhåbentlig gennemføres i det nye år.

Mange grupper i DUR – vil du være med?

Udover flagalleen har vi i øjeblikket en Naturgruppe, en Eventgruppe, en Trafikgruppe, en Padeltennisgruppe, en E-DUR gruppe og en Minigolfgruppe. Har du ideer til en ny gruppe hører vi meget gerne fra dig.

DUR Event arrangerede i samarbejde med fodboldklubben storskærmsvisning i Dianalund Centret, der blev arrangeret Halloween i Borgerhuset, og vælgermøde på Holbergskolen sammen med 9. klasserne, alle partier var repræsenterede.

Støt op – Bliv medlem

Ser vi tilbage på DUR’s start da vi tog over fra Borgerforeningen, må vi konstatere, at vi i høj grad mangler medlemmer. Vi kan ikke tydeligt nok gøre opmærksom på, hvor vigtigt medlemstallet er. Det er medlemstallet der fremmer vor stemme overfor kommunen, og dermed er medvirkende til at bestemme mulighederne for nye tiltag. Vi håber det er let at tilmelde sig på www.dianalund.dk/bliv-medlem, hvis nogen har problemer med tilmeldingen, vil vi meget gerne kontaktes, så vi kan hjælpe. Vi kan desværre ikke tilbyde igen at uddele girokort, da det er meget dyrt og vil udhule vort meget billige årskontingent.

Vi påregner i 2022 at invitere til et nyt borgermøde, for at indhente nye ideer og ønsker til aktiviteter i Dianalund.

Endnu en gang ønsker DUR alle et rigtig godt nytår, og tusind tak til medlemmerne for jeres opbakning samt alle de frivillige i grupperne.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed