DIANALUND

Donation til to nye padelbaner i Dianalund

Dianalund Udviklingsråd modtager en donation på 100.000 kr. fra Sparekassen Sjælland Fonden. Pengene skal være med til at finansiere to padelbaner i området tæt ved Holberghallen og Holbergskolen.

Padel, tidligere kaldt padeltennis, er en blanding mellem tennis og squash. Padel er kendt som en social sport, da det altid spilles af 4 spillere, og samtidigt kræver spillet mindre teknik end andre sportsgrene – derfor er det også  nemt for både begyndere og børn at kaste sig ud i.

Dianalund Udviklingsråd er i fuld gang med at samle midler til at realisere visionen om at opføre to padelbaner, og en af de første bidragsydere til finansiering af projektet er Sparekassen Sjælland Fonden.


Fra venstre ses Esben Korre, Dorte Westergaard, Brian Jensen, Helle M. Nielsen og Helen Jensen
Esben, Dorte, Brian og Helen er fra Dianalund Udviklingsråd og Helle er Fillialdirektør for Dianalund-Sorø filial i Sparekassen Sjælland-Fyn

– Vi er lige gået i gang med at finde midler til projektet via kommunen, fonde og sponsorer, så det betyder rigtig meget for os, at Sparekassen Sjælland Fonden så tidligt i forløbet har valgt at støtte os. Vi håber, at det kan motivere flere til at bidrage, så vi kan gå i gang med at opføre de to baner, så de kan være klar til nye spillere i slutningen af  året, siger Brian Jensen fra Dianalund Udviklingsråd.

Fonden bakker op om udendørs aktiviteter i Dianalund – Sparekassen Sjælland Fonden uddeler midler til projekter, som gavner samhørighed og fællesskab. Der er mange gode tanker bag ønsket om at opføre padelbanerne. Visionen er at få børn, unge og ædre ud og bevæge sig, og denne sport kan appellere til mange, da den er nem at lære og samtidigt er social.

Derudover er det en sportsgren, som også kaster smil og venskabelig konkurrence på banen af sig. Derfor vil Fonden gerne støtte op om projektet, som kan blive til gavn for mange i Dianalund, fortæller Filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn for Dianalund og Sorø, Helle M. Nielsen.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed