DIANALUND

Donation på Den Internationale Epilepsidag

Mandag den 10. februar er International Epilepsidag. I den anledning kommer Epilepsiforeningens Kreds Midtsjælland til Filadelfia med en donation. Det er Epilepsihospitalets Afsnit for Epilepsi med Handicap, som modtager donationen af formanden for kredsen, Berit Andersen. 

– Jeg er meget stolt over, at Epilepsiforeningens Kreds Midtsjælland har tænkt på netop Afsnit for Epilepsi med Handicap. Afdelingen tilbyder udredning og behandling til patienter med kombineret udviklingshæmning og epilepsi i svær grad, så er vi rigtig glade for og stolte af, at Epilepsiforeningen har ønsket at give os denne store pengegave. Vi er gået i tænkeboks, men sikkert er, at vi vil bruge pengene på et godt formål, som kan være til glæde og gavn, når patienterne er indlagt hos os, siger ledende sygeplejerske Signe Madsen. 

International Epilepsidag, International Epilepsy Day, har siden 2015 ligget på den anden mandag i februar. International Epilepsidag markeres ved forskellige initiativer både internationalt og nationalt. 

Fakta om epilepsi

55.000 mennesker har epilepsi i Danmark. En tredjedel har svært behandlelig epilepsi – det er nogle af dem som Epilepsihospitalet Filadelfia behandler som landets eneste landsdækkende specialhospital for epilepsi. 

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed