DIANALUND

Dianalund er klar til fjernvarmen

På et informationsmøde i januar blev Fjernvarmegruppen etableret på initiativ af Dianalund Udviklingsråd (DUR). Gruppens formål var at indsamle uforpligtende forhåndstilkendegivelser om tilslutning til fjernvarme fra byens borgere.

De dedikerede frivillige i Fjernvarmegruppen har arbejdet hårdt på at informere og motivere borgere i og omkring Dianalund til at tilslutte sig fjernvarme, og nu har de indsamlet tilkendegivelser fra 698 husstande. Cirka 30 af disse husstande ligger uden for, men tæt på det geografiske område, der er udpeget.

Minimumskravet på 60% forhåndstilkendegivelser er dog opfyldt, hvilket betyder, at Sorø Fjernvarme og Sorø Kommune kan fortsætte processen med at etablere et fjernvarmeselskab i Dianalund.

Inden selskabet kan etableres, og anlægsprocessen kan begynde, er der dog visse formelle krav, der skal være opfyldt.

Fjernvarmegruppen under DUR ønsker at takke alle borgere, der har vist interesse for at tilslutte sig fjernvarmenettet, og som har bidraget til at nå dette vigtige mål. Vi vil også gerne takke Sorø Fjernvarme og Sorø Kommune for deres samarbejde og støtte i hele processen.

Ved Fjernvarmegruppens seneste møde blev listerne med tilkendegivelserne overdraget af gruppen til Ole Andersen fra Sorø Fjernvarme.

På foto ses fjernvarmegruppens medlemmer og Ole Andersen fra Sorø Fjernvarme:
Fra venstre: Claus Eckhausen, Mogens Schwensen, Jens Peter Nielsen, Ole Andersen, Martin Köster og Jan Månsson.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed