DIANALUND

Dianalund Centret pynter op til sommeren

Efter at Dianalund Centret fik lov at åbne op igen, tænkte man fra centrets side, at det ville være godt at få pyntet op med nogen stærke farver for at give noget kulør på tilværelsen. Derfor har de fået indkøbt en hel masse farvede paraplyer og hængt op overalt i centret. Det er tanken de skal hænge sommeren over og lyse op frem til midten af august, hvor paraplyerne bliver skiftet ud med flag for at fejre Dianalund Centrets fødselsdag den 4. og 5. september.

Fire store arrangementer

Der er planlagt 4 store arrangementer i Dianalund Centret i år, startende med torvedag lørdag den 29. maj med blandt andet Danmarks billigste kartofler og 1000 pandekager bagt af Alsidige Kvinder i Dianalund. Fødselsdagen bliver traditionen tro afholdt den første weekend i september og i år er det den 3. og 4., hvor der blandt andet er gratis pølser om fredagen samt børneunderholdning og lagkage om lørdagen og en hel masse andet. De to sidste arrangementer falder ved juletid hvor det selvfølgelig ikke er nogen jul uden julefest i centret med juletræstænding og juleshow for børnene den 26 november. I år vil der også være julearrangement den anden lørdag i december hvor der vil være gratis gløgg og æbleskiver ved nettotorvet.

Paraplygaderne startede i Portugal

Måske du har set de farvede paraplyer i Dianalund Centret og tænkt det har jeg set før. Den samme måde at benytte de farvede paraplyer bliver efterhånden brugt rigtig mange steder rundt om i verden. Det startede oprindeligt i 2011 i en mindre portugisisk by ved navn Árgueda som i anledningen af deres årlige kunstfestival lod udvikle en installation af firmaet Sextafeira Produgues der arbejder med at lave billige men samtidig flotte gadeudsmykninger.

Billede fra en af gaderne i Árgueda, Portugal.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed