DIANALUND

Dansk Byggeri gæster det årlige håndværkermøde for Sorø Kommune

Mandag den 7. maj er alle håndværksvirksomheder i Sorø Kommune inviteret til det årlige håndværkermøde, hvor man kan høre om kommende udbud, anlægsopgaver og projekter i Sorø Kommune og Sorø Forsyning.

Som noget nyt deltager Dansk Byggeri også med et oplæg.

– Det er meget spændende og glædeligt, at vi i år kan byde Dansk Byggeri velkommen som oplægsholder ved håndværkermødet. Det er en rigtig god anledning for virksomhederne til at komme i dialog med organisationen, og vi er glade for, at de vil dele ud af deres store viden om digitalisering og de muligheder, det giver, siger erhvervschef Laila B. Carlsen fra Sorø Erhverv.

Borgmester Gert Jørgensen holder et oplæg om CSR (corporate social responsibility) og giver sin vinkel på, hvordan man som virksomhed kan tage et socialt ansvar, der gavner både forretningen og samfundet.

Efter mødet vil der være mulighed for at tale med oplægsholderne, ligesom der vil være medarbejdere til Jobcentret, som kan vejlede om eksempelvis opkvalificering af ufaglærte medarbejdere til faglærte, lærepladser mv.

Håndværkermødet bliver holdt den 7. maj kl. 8.15-10 i Parnashuset, Parnasvej 21, Sorø. Tilmelding til erhvervsservice@soroe.dk senest den 2. maj.

Kontakt

Laila B. Carlsen, erhvervschef i Sorø Kommune, på telefon 20 26 50 81.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed