DIANALUND
Nybolig i Sorø er også med i Dianalund

Nybolig

Nybolig
Storgade 19B
4180 Sorø
Find vej
Åbningstider
Man - Tors 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 16:00
Lør - Søn Efter aftale

Telefon: 57821919

Mail: 4180@nybolig.dk

Din lokale ejendomsmægler også i Dianalund

For os er lokalkendskabet er en vigtig del, når du skal vælge den rette mægler til at sælge din bolig. Vi mener at man kun kan opnå lokalkendskab ved at være en del af lokalmiljøet og følge med i udviklingen i nærområdet. Det er lige netop det vi i Nybolig Sorø kan tilbyde dig, både som køber og sælger. Vi er et lokalt team, der alle har bopæl i Sorø kommune , derfor har vi hver dag “fingeren på pulsen” omkring markedsniveauet, og hvad der rør sig i lokalområdet.

Vi vil gerne huskes for en ordentlig handel

Vi arbejder hver dag hårdt på, at få glade og tilfredse kunder, hvad enten du er køber eller sælger. Det kan ses på vores resultater., vi sælger hver 3. bolig i vores område og vi har den korteste liggetid.

“Mægleren hoppede næsten på tungen for os”

Det er altid rart at få et skulderklap, når man har gjort det godt, og vores kunders meninger taler for sig selv. Vores kundeanalyser viser, at hele 91% er “tilfredse” eller “meget tilfredse” med at have solgt gennem os.

Vil du vide, hvad din bolig er værd?

Vi er klar til at give dig en gratis vurdering af, hvad din bolig kan handles for. I forbindelse med vurderingen, udarbejder vi en personlig handlingsplan for salget af din bolig. På den måde får du et godt overblik over forløbet. Det kalder vi sikkerhed og tryghed.

Kigger du efter ny bolig?

Hos Nybolig Sorø hjælper vi gerne med at finde drømmeboligen i Dianalund, Sorø, Stenlille, Ruds Vedby eller omegn . Vi har et stort opland og kan byde på en kommune i vækst. Vi har masser af dejlig natur, et godt handelsliv og erhvervsliv, Vi kan træffes alle ugens 7 dage og står altid på spring til en ordentlig handel.

Læs mere: Nybolig Sorø er også en del af Dianalund

Personalet i Nybolig Sorø

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd