DIANALUND

Hos Annika og Lene

Hos Annika og Lene
Torvet 15B
4293 Dianalund
Find vej
Åbningstider
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 13:00 - 17:00
Onsdag 13:00 - 17:00
Torsdag Efter aftale
Fredag Efter aftale
Lørdag Efter aftale
Søndag Lukket

Telefon: 40982748

Mail: ase4293@gmail.com

Annika og Lene er sammen om de kunder der kommer i klinikken, men kører også ud til dem der ikke har mulighed for at møde op. De er begge tidligere uddannet indenfor sundhedssektoren og har fundet glæden ved at kunne tilbyde de forskellige former for fodbehandlinger.

Behandlinger

Fodbehandlinger:
Almindelig fodbehandling, beskæring af hård hud og ligtorne, bøjlebehandling, klipning og slibning af negle m.m.

Fod og velværebehandlinger:
Paraffin behandling, shellac, kinesisk fodmassage, luksus fodbehandling med en stimulerende massage op til knæene m.m.

En almindelig fodbehandling omfatter:

På denne måde får du en behagelig oplevelse af at få plejet dine fødder, hvilket der bliver sat en ære i hos Annika og Lene. Lene er ved at opøve en hel ekspertise i at fjerne fodvorter enten med en cryopen eller ved hjælp af Silver Sticks.

Hvad er en Cryopen?

Cryopen er et lille håndholdt apparat der anvender kvælstof i flydende form, der igen drives af kvælstof i gasform. Den tilførte temperatur er 89 grader celcius. Væsken påføres med en pen med forskellige størrelse spidser, der afhænger af diameteren på det hudproblem, der skal behandles. CryoPen arbejder med høj præcision, og kan derfor sikkert forbedre simple hudforandringer, uden at skade den omgivne hud.

Silver Sticks

Silver Sticks er en pen med sølvnitrat ude på spidsen som påføres ved at duppe og rulle spidsen på det område der skal behandles. Spidsen fugtes inden behandlingen påbegyndes.

Fodpleje hjemme hos dig

Har du svært ved at forlade dit hjem, kommer Annika eller Lene gerne hjem til dig, og giver dine fødder den samme behandling som inde i klinikken, Annika og Lene har hele deres udstyr med på en lille rullevogn. Bemærk at hjemmebehandling kun kan bestilles telefonisk og ikke på bookingsiden.

Online booking

Hos Annika og Lene kan du booke tid online,  du finder online booking mulighederne her. Husk så vidt muligt at gøre dette i god tid, da kan være meget svært for Annika og Lene at finde plads i kalenderen til en tid med kort varsel.

Hvert deres telefonnummer

Annika og Lene har hvert deres telefonnummer, men du er mere end velkommen til, at ringe på den andens nummer hvis du ikke lige får fat i den du prøvede først.

Gavekort

Forkæl en du holder af med et gavekort til Hos Annika og Lene, køb det i klinikken.

Nyttig info

Mulighed for hjemmebehandling
Handicapvenlig adgang
Tilskudsmulighed til udvidet helbredstillæg
Medlem af Sammenslutningen Af Danske Fodplejere

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd