DIANALUND

EDC V/Teis Graver

EDC Teis Graver - Dianalund
Dr. Sells Vej 16
4293 Dianalund
Find vej
Åbningstider
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 14:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale

Telefon: 58 26 52 52

Mail: 429@edc.dk

EDC har haft butik i Dianalund siden 1985 og er en del af EDC Gruppen A/S. Det gør, at vores kunder får glæde af vores store og mangeårige lokalkendskab samt de fordele det giver at være en del af Danmarks største frivillige kæde af selvstændige ejendomsmæglere med mere end 240 boligbutikker fordelt over hele landet.

Vi dækker bredt

EDC i Dianalund dækker både Stenlille, Dianalund, Ruds Vedby, Høng og de omkringliggende mindre byer. Her er mange gode boligområder og vi formidler alt indenfor salg af villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, sommerhuse samt både små og store landbrugsejendomme i hele Midt- og Vestsjælland.

EDC har et samarbejde med Gjensidige Forsikring og vi kan derfor tilbyde dig nogle af markedets mest attraktive forsikringsprodukter, uanset om du er køber eller sælger.

Vi lægger et stort engagement i at sælge ejendomme, og et af målene er at ligegyldig om du er køber eller sælger, skal du opleve at få den bedst mulige service gennem hele forløbet med bolighandlen. Vi udarbejder kun salgsvurderinger der er realistiske og vores informationsniveau er højt gennem hele processen.

Vurdering når du har tid

Rigtig mange boligejere har igennem tiden haft stor gavn af vores viden og indgående lokalkendskab. Så hvis du går med tanker om at købe eller sælge, burde du tage kontakt til os, da det ville glæde os meget at tage en boligsnak med dig om dine muligheder.

En vurdering af din bolig eller fremvisning vil altid foregå når du har tid, så du skal ikke tænke på andet end, at finde et tidspunkt der passer dig.

Din lokale mægler

Peter Jæger
Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
Teis Graver
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE
Mikkel Roved
Ejendomsmæglerassistent

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd