DIANALUND
Dianalund Apotek

Dianalund Apotek

Dianalund Apotek
Torvet 5
4293 Dianalund
Find vej
Åbningstider
Mandag 09:30 - 17:30
Tirsdag 09:30 - 17:30
Onsdag 09:30 - 17:30
Torsdag 09:30 - 17:30
Fredag 09:30 - 18:00
Lørdag 09:30 - 13:30
Søn- og Helligdage Lukket

Telefon: 58 26 44 14

Mail: dianalund@apoteket.dk

Dianalund Apotek er dit lokale apotek, hvor du altid kan komme ind og spørge os til råds om medicin, lindring og pleje. Vi har et stort udvalg i plejende og lindrende produkter samt mange forskellige former for kosttilskud. Vi sætter den personlige rådgivning og vejledning meget højt. Selvfølgelig for at sikre at du altid føler dig tryg i forhold til, hvordan du skal anvende den udleverede medicin, samt hudplejeprodukter, kosttilskud eller lindrende midler vi sælger i håndkøb. Desuden vaccinerer vi mod influenza i sæsonen uden tidsbestilling.

Veluddannet personale

Der er altid farmakonomer og en farmaceut til stede i apotekets åbningstid. Derudover har vi studerende samt 2 servicemedarbejder, som står klar til at hjælpe dig, med udbringning af medicin mm.. Vi er 12 personer på begge apoteker i alt, som veksler mellem apotekerne.

Udbringning

Fra Stenlille Apotek bliver der pakket medicin til forsendelse bl.a. til Plejehjem, til medicinudleveringssteder i brugser i Store Merløse, Ugerløse og Undløse, samt til private, der ønsker at få medicinen bragt ud mod et udbringningsgebyr.

Medicinen bestilt til udbringning inden kl. 11 i Dianalund, bliver bragt ud samme dag. For levering i Stenlille og opland er fristen inden kl. 13 (mandag, onsdag og fredag) og kl. 11. tirsdag og torsdage.

Dianalund Apoteks historie

Stenlille Apotek opnåede sin bevilling den 18. februar 1904. Filialen af Stenlille Apotek i Dianalund åbnede i 1974 på det daværende nyåbnede butikstorv. Dengang var apoteket i Dianalund placeret hvor Netto ligger i dag. Siden flyttede filialen til lokaler ved Alditorvet. Men den 28. juni 2010 åbnedes filialen i Dianalund nye lokaler og flyttede næsten tilbage, beliggende overfor Netto. Farmaceut Birgitte Koch fik apoteker bevillingen den 1. november 2008 efter apoteker Poul Brødsgaard.

Se også Niels G. Sørensens artikel fra Lokalhistorisk arkiv. Link til: http://lokalhistorisk-arkiv-stenlille.dk/?id=234852

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd