DIANALUND

Budskabet skal ud

På 85 m2 viser Lokalarkivet Dianalund en udstilling – også med lyd og levende billeder – om den fantastiske udvikling der er sket med kommunikationsmidlerne de sidste 40 år:

Aviser gik fra sort/hvid til farver, teksterne blev kortere og lixet mindre. TV gik fra små skærme og stor indmad til store skærme og lille indmad. Radioerne forsvinder næsten.

Skrivemaskiner er ikke-eksisterende og it er altdominerende. Engang talte vi om E-postbreve og E-postbrevkasse, som vi tømte en gang i døgnet, og er der nogen der kan huske de første mobiltelefoner, eller telefoner med fax?

Kan du huske

Kan du huske en walkman? Et Joy-stik? En CD-afspiller og et vhs-bånd? Ved du, hvad et diaskop og en billedbåndsfremviser er?

Alt det og meget mere viser Arkivet i efterårs event med overskriften ”Budskabet skal ud”. Som sædvanlig er der fyraftensmøder med lokale og engagerede folk torsdage kl. 16-17. Datoer følger senere.

Der er åbent hver torsdag kl. 13-17 samt efter aftale

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed