DIANALUND

Bevillinger til “Den lille omvej” og “Motions og Mødestedet” er vedtaget

På byrådsmødet den 20. september blev bevillingerne til “Den lille omvej” og “Motions og Mødestedet” vedtaget. De er begge en del af helhedsplanen for Dianalund, og det er Motionsgruppen under helhedsplanen der har stået for finde frem til hvad der var behov for af nye tiltag rundt omkring i byen.

“Den lille omvej”

Ideen er at skabe et område hvor alle uanset alder kan opholde sig og føle sig godt tilpas. Der vil blive opstillet forskellige træningsredskaber, de tilsammen danner en træningsbane, som frister til at bruge kroppen. Der vil være sand som faldunderlag og på hver side af redskaberne så den også kan benyttes som løbesti. Den overskydende jord kan bruges til at skabe nogle mindre bakker, som man kan løbe op og ned ad.

Se også: Hele oplægget til “Den lille omvej” x(pdf)

Motions og Mødestedet

Det er tænkt til at skulle ligge en den lille trekant der er mellem tennisbanerne og fodboldstadion. Der skal opstilles mange forskellige mindre træningsredskaber. Alle redskaberne er tilrettelagt således at det er brugerens eller en træningspartners vægt der øger træningsmodstanden og dermed intensiteten. Omkring hvert enkelt modul er modulindsatser monteret, for at øvelserne kan laves med forskellig sværhedsgrad. Alle brugere, uanset alder eller funktionsniveau, får på den måde succes med træningen. Der vil også være øvelsesbeskrivelser for kørestolsbrugere.

Se eksempler på træningsredskaber herunder

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed