DIANALUND
Udvidet demens tilbud på Blomstergården i Dianalund

Bedre tilbud til demente og deres pårørende

Flere og bedre dag- og aflastningstilbud for borgere med demens har længe været et stort ønske fra pårørende til demente. Nu er det med støtte fra Sundhedsstyrelsens pulje ”Flere og meningsfulde dag- og aflastningstilbud samt støtte til yngre med demens” blevet muligt at imødekomme de pårørendes ønske, i hvert fald indtil udgangen af 2019.

Tilbud også på Blomstergården i Dianalund

Det betyder, at det eksisterende dagcentertilbud på Lynge Plejeboliger nu udvides fra seks til otte personer og med åbningstid fra kl. 9 til 16. Desuden åbnes der et tilsvarende tilbud på Blomstergården i Dianalund med plads til tre personer alle hverdage fra kl. 10 til 16.

Derudover starter et helt nyt tilbud op, hvor der bliver mulighed for at tilbyde dag- og aftencenter til mennesker med demens på hverdage fra kl. 15-21, og weekender fra kl. 9-21 enten på Blomstergården eller i Lynge. 

Demenskoordinator Susanne Kjelkvist siger:

– Vi er meget glade for at kunne tilbyde den her fleksibilitet og frihed. Friheden består i, at de pårørende har mulighed for at booke fra dag til dag, når behovet opstår og i det antal timer, der er brug for.

Der vil blandt andet være varierende aktivitetstilbud om f.eks. motion, sang, oplæsning og spil i løbet af dagen.

Artikelbillede af geralt på Pixabay

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed