DIANALUND
FM-signalet lukker den 7. februar 2017

FM-signalet lukker hos antenneforeningen

FM-signalet i kabelstikket slukkes den 7. februar 2017 i Dianalund.

Det betyder, at radio skal høres på en anden måde. Hvis du er medlem af Dianalund Antenneforening kan du få udleveret en FM-stueantenne uden beregning ved at henvende dig til formanden på Norgesvej 16.

Du kan også vælge at anskaffe en DAB-radio. I bestyrelsen synes vi, at “det er genialt at handle lokalt”, derfor har vi lavet en aftale med Diana Radio om, at de sælger DAB-radio med 20% rabat til antenneforeningens medlemmer !

Du kan stadig finde alle landsdækkende radiokanaler på dit tv på programplads 701 og opefter.

Hvorfor lukkes signalet

Der lukkes for FM-signalet for at gøre plads til bredbåndhastigheder på kabel-tv-nettet, der modsvarer de fremtidige krav til stadigt højere hastigheder på internettet. FM signalet vil indenfor ganske få år blive udfaset og lukket helt ned. Det digitale DAB-format ændres i løbet af 2017 til DAB+, der giver plads til endnu flere danske radiokanaler. De fleste DAB radioer der sælges i dag understøtter også DAB+. Men spørg gerne i Diana Radio. Der vil i løbet af foråret 2017 blive iværksat en offentlig informationskampagne, om overgangen til digital radio.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed