DIANALUND

Alternativ julekalender

Hvad skal eftertiden huske år 2020 for?

Sidste år påbegyndte Lokalarkivet i Dianalund en tradition, hvor vi bad vore brugere om at indsende et foto eller en artikel om det, de syntes eftertiden skulle huske fra 2019. Den tradition fortsætter i år.

Sidste år var det indvielsen af parken ”På Banen”, der løb af med sejeren. Men der kom mange andre gode forslag ind: lukning af Brandstationen på Filadelfia, et hus, der brændte i Karsholte, Grundlovsfesten og mange andre ting.

Borgmester Gert Jørgensen og kulturminister Joy Mogensen venter på at tale ved den alternative festival på Parkeringspladsen ved Dianalundcentret i foråret 2020

I år er den alt overskyggende begivenhed nok Coronakrisen. Men andre begivenheder kan måske tænkes. Og apropos Coronakrisen: hvilket foto, brev eller artikel vil blive det ikoniske billede af Coronakrisen i Dianalund?

Send dit foto eller brev ind til Lokalarkivet til jmog@soroe.dk eller læg det i vores røde postkasse i Borgerhuset. Du kan også aflevere det i åbningstiden, torsdage kl.13-17.

Alle bidrag vil blive udstillet i Arkivet december og januar. En gruppe på 7 personer vil udpege vinderen først i januar.

Jørgen Mogensen, arkivleder

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed