DIANALUND

Ændringsforslag til kommunens kollektive trafik er sendt i høring

Frem til den 6. august 2023 kan borgere i Sorø Kommune komme med kommentarer til kommunens forslag til ændringer af den kollektive trafik. Forslagene er netop sendt i seks ugers offentlig høring.

Hvordan skal den kollektive trafik se ud i Sorø Kommune i 2024? Det skal Movia have svar på ved udgangen af oktober måned.

Kommunens center for Teknik, Miljø og Drift har derfor i samarbejde med Movia set på mulige ændringer og optimeringer af den kollektive trafik i Sorø Kommune. Forslagene til disse optimeringer og ændringer er netop lagt ud i seks ugers offentlig høring.

Alle kommunens borgere kan frem til den 6. august 2023 indsende kommentarer til det, der præsenteres i høringsmaterialet. Materialet er lagt på Sorø Kommunes hjemmeside.

Høringssvar skal indsendes på mail til trafik@soroe.dk og bliver efter høringsfristens udløb forelagt til politisk beslutning sammen med det endelige oplæg til den kollektive trafik.

Yderligere informationer

Høringsmateriale vedr. den kollektive trafik i Sorø Kommune, 2024: Høring om kollektiv trafik | Sorø Kommune (soroe.dk)

Artikelbillede: Fotograf Ulrik Jantzen

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed