DIANALUND

Dianalund Udviklingsråd planlægger festligheder og forbedringer til byen

Der blev præsenteret flere spændende initiativer ved det seneste bestyrelsesmøde i DUR, ikke mindst blev der åbnet op for planerne for byens store festligheder i de kommende år.

Sorø Kommune har bevilget 30.000 kr. til fejring af DUR’s 10-Ã¥rs jubilæum, som blev fejret med stor succes til Byfesten den 17. august i Ã¥r.

Læs mere her: Byfest Byfest Byfest

Det blev også allerede nu planlagt, at der skal holdes byfest igen til næste år den 16. august, Samtidig blev der også kigget længere frem mod et endnu større jubilæum. I 2026 fylder Dianalund 125 år, og bestyrelsen er allerede begyndt at gøre sig tanker om, hvordan denne historiske begivenhed kan fejres på bedst mulig måde. For at få mulighed for at skabe synlighed, blev det desuden besluttet at bestille 10 DUR flag, der kan benyttes ved kommende arrangementer.

Biodiversitet til Holbergskolen

Men det var ikke kun festligheder, der fyldte dagsordenen. Bestyrelsen kunne også glæde sig over, at Sorø Kommune har bevilget midler til et biodiversitetsprojekt på Holbergskolen. Dette initiativ, som involverer både Kongskilde Friluftsgård og naturgruppen, er en del af en større indsats for at fremme biodiversiteten i området. Selvom tidspunktet for projektets eksekvering endnu ikke er fastlagt, er forventningerne store til de positive effekter, det vil have for byens grønne områder.

Minigolf

Et andet projekt, der blev diskuteret, var minigolfbanen, som nu nærmer sig sin færdiggørelse. Området forventes at blive indviet omkring den 1. november 2024. Datoen er ikke endeligt fastlagt. Der er allerede blevet investeret i bord-bænkesæt til området, og arbejdet med at trække strøm er blevet afsluttet. Nu afventer bestyrelsen blot en endelig godkendelse af betalingssystemet fra Nets, før banen er klar til at blive taget i brug. Som en sidste detalje vil der også blive opsat et skilt med sponsorerne, som har støttet projektet.

Endelig blev det besluttet, at padelbanerne, som nu officielt er overdraget til Dianalund Badmintonklub, skulle afsluttes administrativt. De resterende midler er blevet overført til klubben, og den tilhørende konto bliver lukket i den nærmeste fremtid.

Med både store festplaner og konkrete projekter i sigte arbejder Dianalund Udviklingsråd målrettet mod at styrke byens fællesskab og skabe endnu flere muligheder for borgerne. Der er store forventninger til de kommende år, hvor både jubilæer og nye tiltag skal være med til at sætte Dianalund på landkortet som en by i udvikling.

Se mere her: Klik her og læs alle referater fra DURs bestyrelsesmøder

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRÃ¥d
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed