DIANALUND

Seneste nyt fra DUR

På det seneste bestyrelsesmøde i Dianalund Udviklingsråd blev flere vigtige lokale projekter og begivenheder drøftet.

Padelbaner og Minigolf

Indvielsen af de nye padelbaner blev fastsat til den 4. september og gennemført, mens minigolfanlægget fortsat kræver mindre tilpasninger, herunder installation af en dør, der kan åbnes med betalingskort, samt indkøb af borde-bænkesæt.

Læs mere: Indvielse af Padelbanerne i Dianalund

Økonomi og Infostander

Økonomien blev godkendt, og en ny infostander med skærm er bestilt til opsætning ved torvet. Opslagene på skærmen vil være begrænset til lokale aktiviteter og arrangementer, og det overvejes, om der skal opkræves betaling for visning.

Evaluering af byfesten

Byfesten blev evalueret som en stor succes med stor deltagelse gennem hele dagen. Der kom 20 nye medlemmer i kølvandet pÃ¥ byfesten i forbindelse med opslag pÃ¥ Facebook efterfølgende – tusind tak for det.

Læs mere: Byfest🥳byfest🎂byfest🎶

Fremtidige projekter

Dianalund Udviklingsråd planlægger et snarligt møde med Sorø Kommune angående en mulig udvidelse af hallen. Desuden arbejdes der på arrangementer som Bogens Dag i februar og en Klimacafé i samarbejde med Sorø Kommune, hvor fokus vil være på genbrug og affaldssortering.

Afslutningsvis blev det nævnt, at kassererposten snart overdrages, og det næste indlæg til Byens Blad vil omhandle indvielsen af padelbaner og minigolf.

Du kan læse referatet fra bestyrelsesmødet her: Referat for bestyrelsemøde den 28. august 2024

Du kan læse alle referater fra bestyrelsesmøder holdt i DUR lige her: Bestyrelsesreferater

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRÃ¥d
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed