DIANALUND
Showkampen mellem Brøndby Old-stars og Dianalund Oldboys

Over 800 publikummer til showkampen mellem Dianalund Oldboys og Brøndby All-stars

Showkampen mellem Dianalund Oldboys og Brøndby All-stars, var kommet på benene ved fælles kræfter fra alle på Oldboys-holdet ledet af Michael Bauer. Der var lagt op til en hyggelig og festlig dag med masser af god fodbold, øl, vand og pølser fra grillen. Der var også i dagens anledningen blevet stablet en tombola på benene, med præmier sponsoreret af blandt andet Dianalunds erhvervsliv.

600 solgte kampprogrammer

Der blev solgt hele 600 kampprogrammer, og der var rigtig godt gang i salget fra alle boderne. En af de frivillige i pølseboden fortæller at det på et tidspunkt, gik så stærkt at han alene nøjedes med at modtage pølse og brød fra højre og venstre, og sætte dem sammen til en fransk og så bare ud over disken – alt i mens en fjerde person i boden havde nok at gøre med at modtage penge.

Det endelige resultat

Resultatet af kampen blev 4-1, men Dianalund Oldboys formåede at spille uafgjort i anden halvleg. Det var også jo garvede rotter, der forstod at flytte sig for hinanden, vores lokale helte var oppe imod. Resultatet af det samlede overskud lader stadig vente på sig lidt endnu, men skulle blive offentliggjort i starten af næste uge, når pengene skal overrækkes til Kunstgræsgruppen.

Billeder fra dagen

Det var lykkedes at få Morten Sundgaard til at komme og fotografere dagens kamp, det er alle de billeder du kan se herunder.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed