DIANALUND

27 studerende fra hele verden er samlet i Dianalund

De fleste holder sommerferie lige nu men for 27 elever, betyder det sommerskole på Filadelfia i EEG. De 27 elever kommer fra lande som Ukraine, Rumænien, Cuba og Mexico. Der er hver dag praktiske øvelser og oplæg i den tid sommerskolen varer fra den 16. til den 23. juli. Der undervises hver dag fra kl. 8.45 til 17, men eleverne fik dog mulighed for at slå et smut i Dianalund Centret om lørdagen.

 – Vi lærer en hel masse på en nem og cool måde. Underviserne er gode til at forklare det, så det er til at forstå. Vi laver en masse opgaver med de andre studerende, hvor vi diskuterer vores resultater. Desuden er maden og værelserne eminente – det er også vigtigt, forklarer Liliia Verkalets fra Ukraine. 

Også Reka Kraft-Gal fra Rumænien er meget tilfreds.

– Vi er to kollegaer afsted på kurset. Vi er begyndere i EEG på vores hospital. Den viden jeg har om EEG er fra bøger. Jeg har ikke så meget praktisk erfaring. Derfor lærer jeg rigtig meget her, forklarer Reka Kraft-Gal.

– Jeg har særligt lagt mærke til venligheden og den rare atmosfære. Desuden er det jo også meget spændende med de mange internationale kollegaer, siger Reka Kraft-Gal.

På foto er både elever og undervisere

Fakta om EEG

ElektroEncefaloGrafi (forkortet EEG) er en undersøgelse, der registrerer hjernens elektriske impulser og bruges blandt andet i forbindelse med undersøgelser for epilepsi.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed