DIANALUND

250 til landskamp sammen med E-dur

Klædt i rødt og hvidt

Dianalund Centret var klædt i rødt og hvidt til Danmarks første puljekamp ved VM. Ca. 250 voksne og børn havde taget invitationen fra E-DUR, Dianalunds erhvervsnetværk, til sig og mødte feststemte op klædt i de danske farver.

Første offentlige arrangement for E-DUR

Styregruppen bag erhvervsnetværket var spændte på om der i det hele taget kom nogen, mest fordi de aldrig har prøvet at arrangere en offentlig begivenhed som denne før.

“Vi holder jo mest arrangementer for vores egne medlemmer, så en invitation ud til hele byen var nyt og efter i aften bliver det nok heller ikke sidste gang”, udtaler medlemmerne af styregruppen.

Mens selve kampen bød på nervepirrende underholdning, så var de omkringliggende butikkers serviceniveau helt i top, og der kunne købes mad, drikke og guf under kampen.

“Det er fantastisk at torvet tog så godt i mod os, og det er bare endnu et eksempel på, hvor langt vi kan komme når vi støtter op om hinanden”, siger styregruppen og fortsætter: “Vores motto er jo at handle lokalt – det er genialt, men det er også forudsætningen for at en aften som denne kan lade sig gøre”.

Bliv medlem af E-dur

E-dur opfordrede før kampstart til at alle med et CVR nummer i 4293, melder sig ind i E-dur. Styregruppen i E-dur mener at netværk er vejen frem, og det specielle for E-dur, er at Dianalund er i højsædet. Samtidig ønsker E-dur at fremme udviklingen og mulighederne for både medlemmerne og andre. Dette mener E-dur’s styregruppe bedst opnåes ved at komme hinanden ved, og bruge hinandens kompetencer. Aftenens storskærmskamp var en enkeltstående begivenhed, og E-dur har ikke flere kampe på programmet under dette VM.

“Det er en halv bekostelig affære, men vi vil da helt klart opfordre til at andre byder ind, hvis Danmark, som vi håber, kommer langt i turneringen”, slutter de trætte styregruppemedlemmer.

Kontakt

Erhvervsnetværket kan kontaktes på edur@dianalund.dk, hvis du har spørgsmål eller ønske om at blive medlem!

Flere billeder

Vi vil også meget gerne se flere billeder fra alle jer der deltog. Du/I kan enten sende dem til mail@dianalund.dk eller uploade dem på facebook opslaget, så vil de blive lagt ind herunder.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed