DIANALUND

10 frivillige tyndede ud i træbæltet mellem de to nye legepladser

Dianalund B&U Kultur siger kæmpe tak

Til de 10 frivillige der lørdag morgen kl 9 samlede sig “På Banen” ved Borgerhuset i Dianalund. De var klar med motorsave, buskryddere og en stor flishugger, så der kunne blive tyndet grundigt ud i træbæltet mellem klatretårnet og legepladsen.

Usynlig legeplads

Det har vist sig, at mange ikke har vidst, hvor den nye legeplads lå, fordi den ikke kunne ses nede fra klatretårnet. Det var blandt andet derfor der skulle tyndes ud men også for at skabe endnu et område hvor børnene kan løbe og lege. Planerne for området er, at der kommer flere aktiviteter på begge sider af bæltet, derfor er det vigtigt at få åbnet op så området bliver samlet.

Uden mad og drikke

Man kan selvfølgelig ikke arbejde uden at få noget energi. Derfor havde SuperBrugsen Dianalund sponsoreret drikkevarer, Torvets Pølser havde sponsoreret frokost efter eget ønske og Henrik Henriksen fra brolagt.dk havde stillet materiel, sin arbejdskraft og ekspertise til rådighed

Endnu mere skal tyndes ud

Lørdag blev der ryddet ud i bæltet på det midterste stykke, planen er at der bliver endnu en dag hvor “endestykkerne” skal tyndes ud, så der også der skabes luft og lys igennem.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed