DIANALUND

Folder skal promovere Dianalund

Sorø Kommune har i samarbejde med Bosætningsgruppen under DUR lavet en folder, som skal bruges til at promovere Dianalund til kommende mulige borgere. Bosætningsgruppen har lavet teksten, mens Sorø Kommune har sørget for opsætning og trykning. Folderen er nu fordelt til byens ejendomsmæglere EDC og Peter Due Bolig, så de kan bruge den i deres markedsføring af byen. Folderen kan rekvireres ved at kontakte kommunens bosætningskonsulent Louise Sjøberg.

Også andre lokalråd i kommunen er bedt om forslag til tekst og billeder, så der kan laves foldere for de enkelte byer. Formanden for DUR Kristine Christiansen håber, sammen med resten af bestyrelsen, at det kan give øget bosætning.

“Der har jo været en positiv udvikling for Dianalund fra 2010 til 2022 med en procentvis stigning på 5,2% og i konkrete tal fra 3924 til 4127 borgere. Det tegner rigtig godt for fremtiden også med den kommende udstykning på Pilegårdstrekanten”, fortæller Kristine

Formanden for Dianalund Udviklingsråd Kristine Christiansen holder her folderen om Dianalund

Filmene om Dianalund

Man kan også tage et kig på Dianalund filmene, som ligger lige her: Bosætning. Det er 13 små film, som henvender sig til folk i alle aldre med forskellige behov, hvor man kan lære om kulturen, idrætslivet, skolen og byen som helhed.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed