DIANALUND

Børnedyredage i Birkegårdens Haver

7. september kl. 10:00 - 18:00

Birkegårdens Haver

Tågerupvej 4
4291 Ruds Vedby

Find vej

Arrangør

Birkegårdens Haver

Kategori

Børn Natur

Birkegårdens Haver inviterer til en særlig begivenhed, Børnedyredag, hvor alle opfordres til at medbringe deres kæledyr og opleve en dag fyldt med glæde og kærlighed til dyr. Der er gratis indgang til børneejere af kæledyr og en voksen ledsager.

Dagen byder på en fantastisk mulighed for at vise ens kæledyr frem og måske imponere med nogle tricks. For dem uden eget kæledyr er det en perfekt lejlighed til at interagere med forskellige dyr, muligvis finde inspiration til fremtidige kæledyr. Det opfordres dog altid at respektere ejernes ønsker og spørge om tilladelse, før man rører ved andres kæledyr.

Børnedyredagen byder også på sjove lege og minikonkurrencer som hønseskidning og vælt en ko. Aktiviteter som fiskefodring og dyrefodring giver deltagerne mulighed for at være en del af oplevelsen og pleje Birkegårdens dyr.

Da det er et nyt event, kan der være ændringer i programmet, og det er vigtigt at tilmelde sig arrangementet via mail på bh@birkegaarden.dk inden den 30. august. Praktiske oplysninger inkluderer en størrelsesgrænse for kæledyr af hensyn til plads og kapacitet i haven. Alle kæledyr skal holdes i snor eller i en kasse, og ejerne har ansvaret for at sikre, at deres kæledyr ikke forårsager skade.

Birkegårdens Haver ser frem til at byde alle velkommen til en dag fuld af kærlighed til dyr.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed