DIANALUND

Astrofysikeren vender videnskaben på hovedet på Dianalund Bibliotek

22. april kl. 19:00 - 20:30

Dianalund Bibliotek

Sømosevej 44
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Dianalund Bibliotek

Kategori

Biblioteket Foredrag

Astrofysiker Udfordrer Konspirationer

Astrofysiker Ole J. Knudsen vil vende videnskaben på hovedet med sit foredrag “Selvfølgelig er Jorden flad” på Dianalund Bibliotek den 22. april kl. 19 til 20.30.

Exploring Konsekvenserne af Flad Jord

Knudsens foredrag vil dykke ned i konsekvenserne af en flad jord og invitere publikum til at undersøge, hvordan dette paradigmeskift ville påvirke vores hverdag, videnskab og vores opfattelse af sandhed og falskhed. Han opfordrer deltagerne til at bringe deres yndlingskonspirationsteorier med.

Forskningens Døgn: Et Forum for Videndeling

Forskningens Døgn, en landsdækkende videnfestival, søger at bygge bro mellem forskning og samfund ved at tilbyde foredrag med forskere på tværs af landet på forskellige lokaliteter, herunder biblioteker og kulturhuse. Dette er tredje år, Sorø Kommunes biblioteker deltager i festivalen.

Mødesteder for Nysgerrighed og Vidensdeling

Formålet med Forskningens Døgn er at skabe mødesteder for borgere og forskere, hvor de kan udforske, hvordan forskning og innovation bidrager til at løse samfundsmæssige udfordringer. Biblioteksleder Randi Petersen bemærker en stigende interesse for naturvidenskabelig formidling og fremhæver bibliotekets rolle som en platform for dette.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed