DIANALUND

Søg midler til mere liv i lokalområdet

30. januar kl. 19:00 - 21:00

Victoria Teatret

Storgade 15
4180 Sorø

Find vej

Arrangør

Sorø Bibliotek

Kategori

Foredrag

Styrker lokalsamfundene i Vestsjælland

En aften dedikeret til passionerede personer, frivillige og lokale aktører i behageligt selskab med verdensmesteren i venlighed, Lars AP, samt en konsulent fra Nordea-Fonden. Vær opmærksom på, at arrangementet afholdes i Victoria Biograf i Sorø.

Hør om mulighederne for at ansøge om støtte fra Nordea-Fonden til lokale aktiviteter og projekter. Fondens støtte rettes mod projekter, der fremmer et positivt liv inden for områder som sundhed, motion, natur og kultur på landsplan, med særlig opmærksomhed på at styrke lokalsamfundene i Vestsjælland.

Inden dette vil Lars AP præsentere sit underholdende indlæg om, hvordan små handlinger kan initiere bevægelser i samfundet og forbinde mennesker. Lars AP er manuskriptforfatter til film og tv og driver sin egen virksomhed, der hjælper både private og offentlige virksomheder med at generere bedre idéer.

Fucking Flink

Han opnåede særlig anerkendelse for sin bog “Fucking Flink,” der skabte en bevægelse og øgede opmærksomheden om, hvorfor det er givtigt at være venlig, og hvordan små positive indvirkninger kan løfte hinanden.

Fra Nordea-Fonden vil du få indblik i, hvad der kan ansøges om støtte til, samt gode råd til ansøgningsprocessen.

Inden for fokusområdet ‘Liv i det lokale’ distribuerer Nordea-Fonden årligt 50 mio. kr. til over 1.500 lokale projekter, der fremmer et positivt liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.

Aftenen arrangeres af Sorø Kommunes Kultur & Fritidsafdeling som led i bestræbelserne på at styrke fællesskaber og det levende lokalsamfund

Tilmelding

Bestil gratis billetter her

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed