DIANALUND

Kunstnersammenslutningen IMAGO viser Kunst i Pinsen på Kunstnergaarden

18. maj kl. 10:00 - 20. maj kl. 16:00

Kunstnergården

Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Kunst i Pinsen

Kategori

Kultur Udstilling

Kunstnergruppen byder gæster velkommen

I 11 år har Kunstnersammenslutningen IMAGO arrangeret en årlig udstilling i Helligåndshuset på Strøget i København, sammen med et par udvalgte gæster. Mange af medlemmerne kendte hinanden fra samme kunstskole, og deres fælles udstillinger førte til en stigende tilslutning. I dag udgør de den gruppe, de er, og årligt byder de et par gæster velkommen.

Først som udstillingstitel

Navnet IMAGO, latin for “billede” og et “færdigudviklet individ”, blev først brugt som udstillingstitel, men er nu blevet gruppenavnet. Den aktuelle udstilling præsenterer værker af Lise Juhl, Anne-Marie Nøraa Pedersen, Merete Kjær, Jan Kozon, Niels Lolle, Hugo Hannibal, Lene Berg og Kirsten Hende Larsen. Du kan opleve papircollager samt akryl- og oliemalerier, der udforsker figurative, ironiske eller humoristiske temaer. Vær fascineret af det ordløse og det kropslige udtryk og bliv betaget af havets skiftende skønhed og dets spejlinger i himlen. Genbrugsmaterialer, glas og perlearbejde bliver til kunst i Kunstnergaardens pinseudstilling.

For mere information, besøg sammenslutningens hjemmeside: https://imago-kunst.dk/

Cafe Ellen er åben

Café Ellen serverer sandwich, kaffe og kage under arrangementet.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed