DIANALUND

Kunstnergården holder Kunsthåndværkermarked

3. september 2023 kl. 10:00 - 17:00

Kunstnergården

Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund

Find vej

Pris 50 Kr.

Arrangør

Kunstnergården

Kategori

Kultur

Kunstnergården byder både nye og tidligere stadeholdere velkommen til årets marked. I Kulturhuset kan du opleve en bred vifte af kunstværker, herunder billedkunst, glaskunst, smykker og kreative lamper. Markedspladsen byder på kunst og kunsthåndværk i forskellige udformninger og materialer, honningprodukter og meget mere. Dette år præsenterer vi en miniudstilling af værker skabt af Max Victor, broren til Saltofte Larsen.

Mad og Drikke

I anledning af dagen har Café Ellen rykket ud i haven ved Kulturhuset, hvor de serverer kaffe og kage. Henrik Slager & søn står klar til at tilbyde forplejning, og der er mulighed for at købe fadøl og vand. Du er også velkommen til at medbringe din egen forplejning.

Musikalsk Underholdning

Formiddagens musikalske underholdning leveres af Benny Søby, mens Køie & Lindegaard overtager musikteltet om eftermiddagen.

Stenhuggere, Udstillinger og Koncerter

Stenhuggerværkstedet bag Kunstnergaarden er åbent med aktivitet, hvor du kan få indblik i stenhuggerarbejde. Hvis du føler dig inspireret til at prøve kræfter med stenene selv, kan du aftale medlemskab. Er du en udøvende kunstner, kan du diskutere muligheden for din næste udstilling på Kunstnergaarden med udstillingskoordinator Linda Wittchen. Kunstnergaarden og især Kulturhuset har været værtssted for koncerter, kunstudstillinger og andre kulturelle begivenheder gennem sommeren.

Sæsonafslutning

Traditionen tro markerer Kunsthåndværkermarkedet afslutningen på sæsonens almindelige weekendåbningstid. Grupper kan stadig booke særlige rundvisninger i Saltofte Larsen Samlingen uden for den normale åbningstid.

Entré

Entrébilletten til 50 kr. inkluderer en omvisning i Saltofte Larsen Samlingen kl. 12 eller 14 samt lodtrækning kl. 13 og 15 om gavekort på 300 kr. til køb af kunsthåndværk ved standene. Børn og unge under 15 år har gratis adgang. Medlemmer af Foreningen Kunstnergaarden har også gratis adgang ved fremvisning af gyldigt medlemskort. Medlemskab af Foreningen Kunstnergaarden kan tegnes eller fornyes i Kulturhuset.

Baggrund

Kunstnergaarden ligger naturskønt ved Skelbæklund i udkanten af Dianalund. Stedet tilhørte den multikunstneriske Lars Saltofte Larsen, som indtil sin død i 1999 selv udstillede sine kunstværker. Hans samling af omkring 1000 kunstværker blev overdraget til Saltofte Larsen Fonden, og Rune Glyholt, formanden for fonden, har sammen med mange frivillige med stor entusiasme formået at bevare samlingen på stedet. Dette har opfyldt Saltofte Larsens ønske om at bevare og vise hans kunstværker frem. Kunstnergaarden støttes ikke kun af Sorø Kommune, men også af sponsorater fra det lokale forretnings- og erhvervsliv samt foreningens mange medlemmer.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed