DIANALUND

Kuffert fuld af fortællinger på Dianalund Bibliotek

15. marts kl. 9:30 - 10:00

Dianalund Bibliotek

Sømosevej 44
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Dianalund Bibliotek

Kategori

Biblioteket

Tilbuddet er for de allermindste 1-3 år, så de kan få oplevelsen af at komme på biblioteket og møde en børnebibliotekar. Og ikke mindst opleve litteratur, der både kan udvikle vores fantasi, empati og give os indsigt og mulighed for fordybelse. Flere undersøgelser peger nemlig på, at vores basale sprogkundskaber, og dermed indgangen til læring, grundlægges i vores allerførste leveår. Men sproget kan ikke tilegnes på egen hånd. Det sker gennem interaktionen med andre, og vi voksne er dem der skaber og videregiver en god læsekultur, som børnene tager med sig hele livet.

Med en Kuffert Fuld af Fortællinger skal vi hygge, kigge i bøger og læse en historie op – og måske også synge en sang og sige en remse. Det er samtidig muligt at få lavet et lånerkort eller institutionskort, og få masser af inspiration til hvilke pege- og billedbøger, der kan lånes med hjem.

Husk tilmelding

Denne gang kommer en Kuffert Fuld af Fortællinger til Dianalund Bibliotek. Det er gratis men kræver tilmelding, da der maks. kan være 15-20 børn. Skriv en mail til Sanne på shar@soroe.dk eller ring på 57877010 med dit navn og antal børn.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed