DIANALUND

Jul i Birkegårdens Haver

22. december kl. 14:00 - 18:30

Birkegårdens Haver

Tågerupvej 4
4291 Ruds Vedby

Find vej

Arrangør

Birkegårdens Haver

Kategori

Børn Julemarked

Birkegårdens Haver inviterer alle til at opleve en eventyrlig jul i de smukke julehaver fyldt med tusindvis af funklende lys. Glæd jer til at nyde æbleskiver i Julecaféen, udforske den store Julebutik og de fine boder i Julemarkedet i Juleladen. Der venter mange børneaktiviteter, gratis slikposer til børnene og en ægte julestemning for alle besøgende.

De tre magiske Julehaver vil fortrylle jer med deres unikke atmosfærer. Den dansk/engelske have badet i funklende julelys, Sandhaven i røde og hvide julefarver, og Meditationshaven indhyllet i ishvid, hvor man næsten kan fornemme temperaturen falde. En magisk oplevelse uden at føle kulden.

Udforsk det hyggelige julemarked i Juleladen, hvor alsidige boder byder på skiftende oplevelser hver weekend. Den store Julebutik frister med sødt og flot julepynt samt et væld af gaveartikler. I Julecaféen kan I sidde lunt og nyde gløgg, æbleskiver og lækker middag. Julemenukortet kan findes online.

Birkegården lægger vægt på at skabe en særlig oplevelse for både børn og voksne, adskilt fra de typiske julemarkeder. Aktiviteter som Lykkehjulet, kreativt værksted, sløjfejagt, æselridning og familie-skattejagt giver børnene en uforglemmelig dag. Dans om juletræet, godteposer og julemandsbesøg lørdag og søndag er også en del af det festlige julebørneprogram.

For dem, der ønsker at fælde deres eget juletræ, er der mulighed kun 2 km derfra hos Birgit og Kaj. Træerne koster 1 kr. pr. cm og kan fås pakket. Kontaktoplysninger til Birgit og Kaj er tilgængelige for dem, der ønsker at besøge plantagen. Birkegården åbner først kl. 14.

Grupper og busselskaber modtages fra fredag den 24. november til søndag den 17. december. Caféen kan kontaktes for bestillinger på cafe@birkegaarden.dk eller telefon 58 26 00 42. Birkegårdens Haver ser frem til at skabe magiske juleminder for alle besøgende.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed