DIANALUND

Halloween i Birkegårdens Haver

12. oktober kl. 11:00 - 20. oktober kl. 17:00

Birkegårdens Haver

Tågerupvej 4
4291 Ruds Vedby

Find vej

Arrangør

Birkegårdens Haver

Kategori

Børn Halloween Natur Unge

Birkegårdens Haver inviterer alle eventyrlystne sjæle til en sjov og uhyggelig Halloween-fest i de fortryllende efterårshaver. Fra lørdag den 14. til søndag den 22. oktober, med udvidet åbningstid til kl. 19 på lørdag den 21. oktober, vil haven være fyldt med børneaktiviteter og en imponerende udstilling af unikke græskarfigurer.

Spændingen kulminerer i Tumlegården, hvor en spøgelseslabyrint venter. En oplevelse, vi ikke vil afsløre for meget om, men rygterne siger, at et genfærd strejfer gangene. Labyrinten er opdelt, så både modige børn og voksne samt de mindre eventyrlystne kan udforske den.

Familien kan deltage i skattejagt gennem haverne, opleve over 100 kreative græskarfigurer i naturlig størrelse, køre ATV, ride på æsel, fodre fisk og hilse på dyrene. Børn har også mulighed for at skære deres egne græskarfigurer, som om aftenen bliver oplyst i den japanske have. Æselridning, ATV og skumfiduser er aktiviteter, der kræver betaling.

Haven er pyntet med over 170 græskarfigurer, skeletter og edderkopper, der skaber en fortryllende atmosfære. Blandt dem kan man støde på figurer fra H.C. Andersens eventyr, Snehvide og de syv små dværge samt Kongefamilien i galla.

En særlig Monsterburger-aften afholdes lørdag den 21. oktober med en fortryllende havevandring kl. 16.30 og efterfølgende Monsterburger-aften i caféen. Prisen er 125 kr. for voksne og 75 kr. for børn, og arrangementet afsluttes med lys i de fantasifulde græskar i den japanske have. Tilmelding er nødvendig via cafe@birkegaarden.dk senest dagen før, da der er et begrænset antal pladser.

Birkegårdens Haver lover en mindeværdig og uhyggelig oplevelse for hele familien under Halloween-festen.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed