DIANALUND
Kunstnergaarden

Kunstnergården holder udstilling i Kulturhuset 3. juni – 18. juni

3. juni 2023 kl. 14:00 - 17:00

Kunstnergården

Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Kunstnergården

Kategori

Kultur

Julia Kiy har til udstillingen medbragt en akvarel af Kunstnergaarden. I 2008 udgav hun en lille bog med titlen Sorø-Streger med et rids af byens historie og 16 motiver fra gader og stræder. Hun har også udfordret sig selv med portrætmalerier af personer der betyder en forskel for livet i Korsør. Til Roskilde Åben indleverede Julia 4 billeder med temaet Haveglæde, hvoraf det ene blev antaget. Julia Kiy udtrykker sig naturalistisk med både akvarel- og oliemalerier.

Marie Duedal Nielsen udstiller akvareller og har malet mange landskaber i Danmark, men har også hentet en del inspiration efter 7-8 kurser på Færøerne. Det er meget farvestrålende og dybdegående malerier og hun arbejder også med blomstermotiver. I 2010 blev hun kåret til Årets Kunstner i Det Gamle Trykkeri i Slagelse, hvor også Dronning Margrethe 2. var til stede. Hendes Majestæt Dronningen så akvarellen blive trykt, og fik det første nummer.

Grethe Nordahl udstiller akvareller og ligesom i musikken må der gerne i billederne være noget, der kradser, så det ikke bare bliver pænt. Der skal være rytme og harmoni, men også kontrast og disharmoni for at værket kan opleves spændende og blive interessant for beskueren. Med udgangspunkt i den abstrakte komposition opbygges der en verden af lys, mørke, flader og dybde, hvorved både horisont og perspektiv opstår. Inspirationen kan være oplevelser i landskabet eller fra de mange rejser i Norden.

Udstillingen i Kulturhuset er åben i weekender fra kl. 14:00 – 17:00

Fernisering fredag den 3. juni kl. 14:00

• Gratis entré til udstillingen i Kulturhuset

• Saltofte Larsen Samlingen åben i samme tidsrum mod entré 50 kr.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed