DIANALUND
Julius og Umulius underholder til Juletræstænding i Dianalund Centret

Julen i Dianalund Centret

Selvfølgelig er der juletræstænding i Dianalund Centret med underholdning og slikposer til alle børn. Fuldstændig som det plejer at være. Alsidige Kvinder står også klar med deres risengrød og mandelgaver. Det er Julius Umulius og Julemanden der kommer og underholder og dagen igennem er der Black Friday i hele centret med masser af gode tilbud. Det hele sker nu på fredag fra kl 14, Black Friday er selvfølgelig hele dagen.

December-bolsjer og Coca Cola

Coca Cola julelastbilen kommer forbi Dianalund Centret med masser af aktiviteter og mulighed for at få taget billede sammen med selveste julemanden

SuperBrugsen har fået arrangeret at Julelastbilen fra Coca Cola kommer på besøg lørdag den 14. december fra kl 11, hvor der og vil være bolsjekogeri på Nettotorvet. Du har ved julelastbilen mulighed for at få taget billede sammen med selveste julemanden, og der er også mange andre aktiviteter.

Glögg og æbleskiver

Lørdagen efter den 21. har du mulighed for at lave flere bolsjer, og om søndag den 22., den sidste inden jul, byder Dianalund Centret på glögg og æbleskiver til at alle der er ude og måske foretage de sidste julegaveindkøb.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed