DIANALUND
Kunstnergården har udstilling i pinsedagene

Skriver-Kvintetten gæster Kunstnergaarden

30. juli 2022 kl. 16:00 - 18:00

Kunstnergården

Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund

Find vej

Pris 150 Kr.

Arrangør

Kunstnergården

Kategori

Koncert

Trommeslageren Knud Skriver lægger navn til Skriver-Kvintetten. Ud over Knud består kvintetten af bassisten Niels W. Knudsen, pianisten Ole Matthiessen og de to saxofonister Jens Søndergaard på altsax og  Niels Oldin på tenor og barytonsax. Repertoiret er et udsnit af standards fra den store jazzsangbog, garneret med danske sange og egne kompositioner. Det hele leveres med skøn energi og spilleglæde i sprøde swing, bossa og latin-rytmer.

Saxofonisterne Niels Oldin og Jens Søndergaard er hver for sig store navne i den danske jazzstrøm. Begge kan smykke sig med fine anerkendelser og vellykket samspil med adskillige internationale jazzsolister.

Ole Matthiessen har været producer for DR Big Band i 37 år. Samtidig har han undervist både på Det kgl. Musikkonservatorium og på Rytmekonservatoriet og bestredet tillidsposter i bl.a. JazzDanmark og Ben Webster fonden.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Sorø Jazz.

Billetter

Koncerten finder sted lørdag den 30. juli kl. 16:00

Entré kr. 150,-

Reservation: Rune Glyholt, tlf. 4048 0516 eller e-mail: glyholt@post.tele.dk

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed