DIANALUND

Sankt Hans ved Tersløsegaard

23. juni 2019 kl. 20:00 - 22:00

Tersløsegaard

Holbergsvej 101
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Tersløsegård

Kategori

Sankt Hans

Tersløsegaard har i år inviteret forfatteren Kasper Støvring til at holde båltalen ved den traditionelle midsommerfest foran Holbergs bolig

Midsommerfesten er både en gammel tradition og en levende nutidig begivenhed over det ganske land. Tersløsegaard inviterer igen i år til åben Sankt Hans fest med stort bål på plænen mellem gadekæret og HolbergMuseet. Midsommertalen holdes ved otte-tiden, hvorefter bålet tændes mens der synges Midsommervise med musikledsagelse.

Den danske natur og folkesjæl

Forfatteren Kasper Støvring holder båltalen, som vil kredse om den danske natur og folkesjæl. Hans udgangspunkt er, at naturen i høj grad har formet os til dem, vi er. Det ses bl.a. i litteratur, sange, billedkunst og musik. Det handler om alt det, der har været med til at forme det danske sind. Fra den mørke vinter, der stimulerer tålmodighed, til de lyse nætter, der kalder den berømte danske sammenhængskraft frem.

Baggrund

Kasper Støvring, som er bosat i Sorø, er cand. mag. i litteraturvidenskab og kendt som debattør, der taler for at fastholde Danmark, som det ser ud nu. Han har udgivet en række debatbøger og kunstnerbiografier, og han har undervist både på Syddansk Universitet og Handelskolen i Slagelse, ligesom han har været bibliotikar på Herlufsholm og er knyttet til Berlingske Tidende som blogger. Han har bl.a. skrevet om de mørke vinterdage, der nok er barske, men får os til at hygge os og samle styrke til at se frem mod de lyse sommernætter med fest og fællessang – præcis som det sker på Tersløsegaard til Midsommerfejringen.

Søndag 23. juni kl. 20.00

Sankt Hans fest på plænen foran Tersløsegaard med stort bål og fællessang. Båltaler: Kasper Støvring

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed