DIANALUND

Sæsonens sidste udstilling på Kunstnergaarden

10. august 2019 kl. 14:00 - 17:00

Kunstnergården

Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Kunstnergården

Kategori

Udstilling

Bagmand bag stenhuggerlauget

Poul Odgaard var en af ophavsmændene til ideen om at starte et stenhuggerlaug på Kunstnergaarden og i dag består gruppen af en halv snes ”skulptører”. Som dreng var Poul fascineret af sten. Især sten i vandet, hvor deres farvespil stod med fotografisk skarphed. Når Poul begynder arbejdet med en sten, har han ikke noget færdigt resultat i hovedet. Der tegnes nogle streger op og skæres nogle riller. Der foretages en vurdering og måske tager det en ny retning. Efterhånden nærmer det færdige resultat sig og ofte ganske anderledes end de første vage ideer. Der arbejdes med de forskellige teknikker for at fremhæve både form og farver. Skulpturerne kan variere fra det både bløde og runde, organiske, til det mere stringente lineære og kantede.

Poul Odgaard

Farvesymfoniske digte i akryl

Niels Gorm Christensen (også kaldet Gorm) er uddannet værktøjsmager og pædagog. Gorm maler akryl på lærred. Gerne inspireret af musik og naturoplevelser, og håber at glæden ved livet, gennem billederne kan smitte af på andre. Malerierne er ofte farvesymfoniske digte i forskellige grundakkorder krydret med små naturalistiske vignetter fra kunsthistorien. I forbindelse med åbningen af Kulturhuset på Kunstnergaarden i 2012, blev der inviteret fire billedkunstnere fra fire forskellige sjællandske kunstgrupper. Gorm udstillede sine malerier som repræsentant for kunstnergruppen 12 Soranere, og  han er stadig medlem af gruppen. Gorm arbejder også i sten og er tilknyttet Stenhuggerværkstedet på Kunstnergaarden.

Niels Gorm Christensen

Naturalistisk/abstrakt

Herbert Teubert er født i Hamburg og uddannet porcelænsmaler hos Bing & Grøndal. Herbert har malet oliemalerier i over 40 år og udstillet i bl.a. Tyskland og Frankrig. Billederne er  naturalistisk/abstrakt, fordi de er naturlige nok, til at beskueren kan se, hvad de forestiller. Samtidig er der former og farver, som man selv kan tolke efter sindsstemning og fantasi. Herbert er også medlem af kunstnergruppen 12 Soranere.

Herbert Teubert

Fernisering

Der er fernisering lørdag den 10.  august 2019 kl. 14-17 hvor kunstnerne vil være til stede. Udstillingen er åben lørdag-søndag kl. 14-17 i perioden den 10. august – den 25. august 2019.   Der er gratis entré i Kulturhuset.

Saltofte Larsen Samlingen er åben i samme tidsrum mod entré kr. 40,-

HUSK! Som medlem af Foreningen Kunstnergaarden har du gratis adgang til Saltofte Larsen Samlingen i hele sæsonen og på Kunsthåndværkermarkedet den 1. september.

Læs mere og se billeder på www.kunstnergaarden.dk

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed