DIANALUND
Økodag på Kammergave

Økodag på Kammergave

16. april 2023 kl. 10:00 - 14:00

Kammergave

Tersløsevej 20
4190 Munke Bjergby

Find vej

Arrangør

Økologoisk Landsforening

Kategori

Kultur

Nu er det forår, Maj er lige om hjørnet og træer og buske bliver grønnere for hver dag der går. Køerne har gået indenfor hele vinterhalvåret, hvor de har kunnet lune sig i staldene, men nu er det blevet tid for at komme ud og strække benene.

Kom derfor ud og se køerne komme på græs for første gang i år. Du kan opleve køernes glæde ved at komme på græs på Kammergave lige ved Munke Bjergby, og samtidig få et par gode timer på et økologisk landbrug.

Der er gratis adgang, men du skal bestille billet. Det kan gøres ved at klikke her: Bestil billet

Kammergave Landbrug

Beliggende i det idylliske landskab nær Tude Å, er Kammergave en selvstændig enhed, ejet af Jordbrugsfonden. Siden 2004 har landbruget leveret økologisk mælk til Øllingegaard mejeri og har været en pioner inden for økologisk landbrug. Med 90 køer, kvier og kalve af krydsninger mellem sortbroget og RDM i staldene, er Kammergave kendt for at opretholde høje standarder for dyrevelfærd og produktkvalitet.

På ejendommen er der 100 hektar jord, hvoraf de 40 hektar er enge, der strækker sig ned til Tude Å. Køerne får en kost bestående af frisk græs, ensileret græs, korn og c-blanding, og som en ny tilføjelse, majsensilage.

Den daglige ledelse varetages af Helle Rosenkilde Larsen, og landbruget har et tæt samarbejde med Kammergaves Dagtilbud §103, der er en del af Kammergaves tilbud om beskyttet beskæftigelse.

Du kan læse meget mere om Kammergave på deres hjemmeside: https://kammergave.dk/

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed