DIANALUND

Kunsthåndværkermarked på Kunstnergaarden

1. september 2019 kl. 10:00 - 17:00

Kunstnergården

Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Kunstnergården

Kategori

Kultur

Kom til det årlige Kunsthåndværkermarked på Kunstnergaarden søndag den 1. september 2019 kl. 10-17. Inkluderet i entrebilletten til kr. 40 er der omvisninger i Saltofte Larsen samlingen kl. 11, 13 og 15. samt lodtrækning kl. 13 og 16 om gavekort på kr. 300 til køb af kunsthåndværk på en af standene.

I år deltager 34 kunsthåndværkere, hvoraf der vil være arbejdende værksteder med pileflet, børstenbinder, keramik, vævning, spinning af uld samt  dyrefigurer udskåret med en dekupørsav. Kunstnergaardens eget stenhuggerværksted vil også være bemandet og man er velkommen til at se hvordan der arbejdes i sten. Den musikalsk underholdning leveres om formiddagen af Benny Søby og om eftermiddagen af de lokale Østerledvogterne.

Gratis adgang for børn

Børn har gratis adgang og de kan i Børnehjørnet udfolde sig kreativt med akryl- og vandfarver, arbejde i ler eller klippe og klistre. Eller de kan gå på opdagelse i Saltofte Larsen Samlingen med den nyudgivne ”Findebog” for børn i alderen 5-12 år som i dagens anledning kan erhverves for kr. 30. Alt sammen under kyndig vejledning af to kunstnere som i sæsonen er tilknyttet Kunstnergaarden.

Henrik Slagters telt er sat op på markedspladsen

Forplejningen leveres igen i år af  den lokale Henrik Slagter som stiller teltet op på markedspladsen. Der er mulighed for at købe kaffe og hjemmebagt kage samt øl og vand. Man er velkommen til at medbringe egen forplejning som kan nydes i den skønne have eller på markedspladsen ved musikteltet. Her underholder Benny Søby fra kl 11-13 og Østerledvogterne fra kl. 14-16

Kunstnergaarden ligger i det naturskønne område i Dianalund ved Skelbæklund, og gården har været ejet af multikunstneren Lars Saltofte Larsen. Samlingen har siden kunstnerens død i 1999 været åbent i sommerperioden hver weekend kl. 14-17 mod entre kr. 40. Fra 2012 har der været skiftende kunstudstillinger i Kulturhuset med gratis adgang.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed