DIANALUND
Dianalund får snart nærpolitistation i Dianalund Centret

Kom til åbning af nærpolitistation i Dianalund Centret

30. september 2021 kl. 15:30 - 17:30

Dianalund Centret

Torvet 11A
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi slår den 4. oktober dørene op til den nye nærpolitistation i Dianalund. Alle er velkomne, når justitsminister Nick Hækkerup klipper den røde snor.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har nemlig besluttet at oprette en helt ny og fast bemandet nærpolitistation i Dianalund – nærmere bestemt i Dianalund Centret, så politiet bliver mere fysisk tilgængeligt og kan komme endnu tættere på borgerne lokalt.

Dianalund ligger godt placeret lige i smørhullet midt mellem de to øvrige bysamfund – Ruds Vedby og Stenlille. På den måde får flest muligt i den nordlige del af kommunen glæde af den nye nærpolitistation – og ikke mindst de mange handlende i Dianalund Centret.

Nærpolitistationen vil få to politibetjente fast tilknyttet, og stationen vil have åbent for betjening af borgerne mindst en gang om ugen. Politibetjentene på nærpolitistationen skal arbejde med forebyggende og tryghedsskabende indsatser i den nordlige del af Sorø kommune.

Politiet fejrer åbningen den 4. oktober 2021 i tidsrummet 15.30 – 17.30. i Dianalund Centret, Torvet 12, hvor alle interesserede er velkomne.

Der bliver budt på lidt forfriskninger og der vil blive mulighed for at hilse på politihundene, sidde på en politimotorcykel, opleve en patruljebil indefra og endelig kan man møde de nye lokale politibetjente, Anders og Kasper.

Kl. 16.00 vil justitsminister Nick Hækkerup klippe det røde bånd over til den nyindrettede nærpolitistation og der vil være mulighed for at komme indenfor og se de nye lokaler.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed