DIANALUND
Julemarked på Kragerup Gods

Julemarked med over 100 stande på Kragerup Gods

11. november 2023 kl. 10:00 - 16:00

Kragerup Gods

Kragerupgårdsvej 33
4291 Ruds Vedby

Find vej

Pris 25 – 100 Kr.

Arrangør

Kragerup Gods

Kategori

Julemarked

Kragerup Gods er julepyntet og vært for omkring 100 forskellige stande og boder for 27. år i træk. Her finder du lækre delikatesser, spændende brugskunst, smukt håndværk og masser af gaveidéer. Tag familie og venner med og udforsk godset, fyldt med underholdning, musik og mulighed for at købe mad og julelækkerier. Julemanden kommer også forbi.

Der er over 100 hyggelige julestande med kreativt håndværk som smykker, keramik, malerier, tøj, hjemmelavede børster, pileflet, strik og meget mere.

I delikatesseboderne kan I nyde alt fra brændte mandler og kandiseret frugt til specialøl og kastanjelikør. Besøg også råvarestandene for lokale grøntsager og vildt fra Kragerups skove.

De mange stande befinder sig på juletorvet, i avlsbygningerne, i juleteltene og på gårdspladsen foran hovedbygningen.

Musikalsk underholdning for hele familien inkluderer trommekorpset Nuclear Devils Drumband og Slagelse Nissegarden.

Når sulten melder sig, er der madmarkedet med burgere, pølser, fish & chips og meget mere. Eller forkæl den søde tand med pandekager, æbleskiver og gløgg. I godsets fine stuer serveres kaffe og kringle efter en familieopskrift fra 1829.

Det er også muligt at booke bord i Restaurant Blixen eller Hvælvingekælderen, hvor der serveres traditionelle juleretter.

Kragerup Aktivitetspark byder på pandekager, skumfiduser, minifodboldgolf og en julekugle-workshop.

Med i billetprisen får du julemarkedets åbning kl. 10, hestevognsture, besøg af nissefar og nissemor, Slagelse Nissegarde, julefotos med julemanden og meget mere.

Priser:

  • Voksne (11+ år): 100 kr.
  • Børn (3-11 år): 25 kr.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed