DIANALUND

Fra Røgterdreng til skolepsykolog, historien om en mønsterbryder

28. januar 2020 kl. 19:00 - 22:00

Dianalund Borgerhus

Sømosevej 44
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Dianalund Lokalarkiv

Kategori

Foredrag

Foredraget finder sted den 28. januar kl. 19-22. Alle er velkomne. Foredragsholder og hovedperson i beretningen er Knud Holm Andersen, fhv. røgterdreng og skolepsykolog, nu bosiddende i Næstved.

Efter vor statsministers nytårstale snakkes der nu meget om udsatte børn, om tvangsfjernelser og dysfunktionelle familier. I dette foredrag vises et positivt eksempel på, hvordan det trods alle odds kan gå et sådant forsømt barn.

Flytning 15 gange

Foredraget er en beretning om et liv i en dysfunktionel familie med flytning til 15 forskellige skoler, fra Auning til København og fra Horsens til Møn i de første 7 år af skoletiden.

Det er en beretning om en familie med desperate livssituationer. Men det er også en beretning om en personlighed, der trods vilkårene, havde energien, viljen og mestrede at nå sine mål. Dette samtidig med, at der var overskud til at hjælpe andre, og på trods af en næsten konstant mangel på penge.

Levende og med humor

Foredraget holdes i en levende tone med humor og følelser, som gør det dejligt at overvære.
Foredraget viser, hvilket også er meningen, at vil man selv, så sætter samfundet ikke grænser op for en.

Der er også udgivet en bog om emnet: Røgterdreng en mønsterbryder.

Gratis adgang

Der er gratis adgang. I pausen serveres kaffe og kage. Foredraget finder sted i nr. 3 i Borgerhuset, Sømosevej 44 i Dianalund.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed