DIANALUND
Slaraffen børnefestival på torvet i Sorø

Børnekulturdag i Sorø – Slaraffen 2019

25. maj 2019 kl. 11:00 - 14:00

Sorø Rådhus

Rådhusvej 8
4180 Sorø

Find vej

Arrangør

Sorø Kommune

Kategori

Børn Kultur

Alverdens børn

Lørdag den 25. maj byder Slaraffen alle velkomne til en hyggelig dag i Sorø Bymidte. Årets tema er alverdens børn og der vil være rig lejlighed til at prøve kræfter med en masse sjove aktiviteter, hvor man også kan blive klogere på hvordan børn bor, lever og leger i andre lande.

Kl. 11.00 lyder startskuddet for Slaraffens program, der begynder med en koncert på Torvet. Her vil Krølle & Cocodrilo underholde børn og voksne med cubanske salsa-rytmer. Efter koncerten er der mulighed for at prøve de mange sjove workshops i Storgade, på Biblioteket og Kunstmuseet, hvor man kan prøve alt fra at bygge sin egen gynge, kreere farverige perlekæder, programmere en lego-robot, køre på strider bikes og meget, meget mere. Melder sulten sig undervejs, vil der udover de lokale spisesteder også være mulighed for at købe mad ved boder på Torvet.

Kl. 13.30 afslutter Børnebanditterne dagen med en musikalsk rundrejse med musik fra hele verden.

Loppemarked

Har man lyst til selv at blive en del af Slaraffen, er der mulighed for at tilmelde sig børneloppemarkedet, som Sorø Bibliotek står for. Her kan man få en stand og sælge sit brugte legetøj og andre ting til børn.

Samarbejde med Sorø Byløb

Som noget nyt samarbejder Slaraffen i år med Sorø Byløb, som arrangerer løb og walk & talk for både store og små. Børneløbet starter kl. 9.00 og kræver tilmelding hos Sorø Byløb.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed